Tru det eller ei, men i dag var eg for første gong åleine på kino, sjølv om det gjekk overraskande bra er det jo utan tvil best å gå saman med andre folk.På bilete ser du at det var den norske filmen Kon-Tiki. Eg likte den godt, men det var ting som eg småirriterte meg.

Det er alltid like kjekt når det er småjenter som er åleine og som ikkje har høyrt at folk flest som vil kose seg på kino setter stor pris på bruken av innestemmer og at ein ikkje spring inn og ut kvar einaste tiende minutt.

1. Har du gått på kino åleine?
2. Kva synast du er det mest irriterande på kino?

Advertisements

5 thoughts on “

  1. Eg har gått på kino åleine mange gonger, eg liker det. Vil som oftast gå med nokon, men i blant treng ein å gå åleine. Hadde ein berre vore åleine i heile kinosalen… Haha. 😛 Vert like gal kvar gong nokon snakkar og ikkje tar omsyn til dei andre i salen. Me har alle betalt for billettane våre og vil det skal vere stille og roleg slik at det vert ei god oppleving for alle. Dei verste plar faktisk vere mellomaldra kvinner som går på kino i lag.

  2. Eg har aldri gått på kino åleine, og mange seier det er fint, så eg har litt lyst til å gjere det ein dag! Eg tykte det same som deg om Kon-Tiki, den hadde element dei kunne vore forutan, men eg likte den.

Gi eit lite pip

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s