Regines Bok – En ung jentes siste ord


I går var eg ein liten tur innom Ark for å sjå om Regine Stokkes bok hadde komme ut.

”Regines bok er basert på Regine Stokkes sterke blogg fra 2008 til 2009. Over 100 000 mennesker fulgte denne bloggen der Regine skrev om kampen mot den dødelige kreften hun hadde blitt rammet av. «Alt jeg vil er å leve, men det kan jeg ikke,» skrev Regine fire uker før hun døde, 18 år gammel. Regines siste ønske var at bloggen skulle utgis som bok. Resultatet er en varm, omtenksom og reflektert bok om liv og død, vennskap og kjærlighet og om hvordan møte sin egen frykt. Deler av overskuddet skal gå til Regines støttekonto som støtter kreftsaken i forskjellige former.Regine Stokke (1991-2009) var fra Kristiansund. Hun var en talentfull skribent og fotograf som nådde bredt ut gjennom bloggen sin. Hun døde av leukemi»

Nå er eg 300 kr fattigare, men det er verdt kvar einaste kronestykke og delar av bokinntektene vil gå til kreftsaken. Har nettopp lest ut boka på nokon få timar og må innrømma at tårene kom meir enn 1 gong.
”Regines Bok – En ung jentes siste ord” er ein av dei finaste bøkene eg har lest nokosinne og er ein av dei få bøkene som eg har betalt full pris for.

Dåke kan enten bestille boka her eller gå til den nærmast bokhandelen.

Advertisements

Gi eit lite pip

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s